Menü Bezárás

Beépített szekrény

Egyedi beépített szekrények, konyhabútorok teljes körű kivitelezését bízza Rám!
Új bútoraimra 2 év garanciát vállalok!

Egyedi bútorok

Egyedi bútorait kiváló alapanyagokból az Ön elképzelései alapján készítem Debrecenben és környékén! 20 éves szakértelemmel!

Bútorjavítás

Felújíttatná már meglévő bútorait vagy javításra szorul egy Önnek kedves darab?
Vállalok felújítást, pótlást, javítást, alkatrészcseréket!

Lépésről lépésre


A kapcsolatfelvétel telefonon, e-mail vagy messengeren keresztül történhet.

Az egyeztetést követően első lépésként a helyszíni felmérés következik. Ekkor történik meg a méretek pontos levétele: a konnektor, fűtéscsövek, hideg- és meleg vizes vezetékekről, ami kb. 30-60 percet vesz igénybe. Amennyiben vannak egyedi berendezések (pl.: falfűtés) azt kérem jelezze felém.

Miután egyeztettünk a rendelni kívánt bútor stílusát, kiválasztottuk a színeket, ha még szükséges a konyhabútor vagy beépített szekrény részleteiről egyeztetünk a debreceni Falco Depo Udvarnál, ez kb. 1 órát vehet igénybe. A bútorlapok, munkalapok és szerelvények a konyhabútorokhoz és beépített bútorokhoz rengeteg színben állnak rendelkezésre.

Amennyiben a megrendelő kiválasztotta a konyhabútorhoz vagy egyéb beépített bútorhoz a kívánt anyagokat és szerelvényeket, elkészítem a pontos anyagkiírást, amire már meg tudom adni a pontos végösszeget (anyagár + munkadíj). Természetesen az árajánlatban minden tételesen fel lesz tüntetve. Ez kb. 2-8 napot vesz igénybe, viszont a megrendelés méretétől és bonyolultságától függően ez lehet ennél több nap is. Ha az adott árajánlat megfelel, megtörténhet a megrendelés.
A megrendelés leadása kettő módon lehetséges, melyet a megrendelő maga dönt el:

a Falco Depo Udvarnál a megrendelő személyesen leelőlegezi az anyagot,
vagy az előleg befizetésével a megrendelő megbíz engem.
Az előleg befizetését követően 7-14 munkanapon belül megtörténik az anyagok szabása, élzárása. A bútorlapok mennyiségétől függően 3-7 munkanap a szállítási és szerelési idő.

A teljes vételár a bútorlapok kiszállítást és beszerelést követően kerül kifizetésre, mely során a megrendelő átveszi a beépített bútort/bútorokat.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az ajtófrontok igény szerint eltérhetnek! A bútorlap ajtós szekrények elkészítése megegyezik a bútor gyártási idejével (7-14 nap), de vannak festett , festett-fóliázott MDF, egyedileg lakkozott, fényezett vagy fa ajtók, melyek gyártási ideje hosszabb, akár 3-5 hét is lehet!
Ezeknek az ajtóknak a gyártási ideje nem lehet kevesebb, mert több rétegben festik, fényezik őket, felgyorsítani a munkafolyamatot nem tudják!

A konyhabútorokhoz és egyéb beépített bútorokhoz használt szerelvényekre a rendeltetésszerű használat mellett garanciát tudunk vállalni, mely gyártótól függően 3-12 hónap közötti időtartam. Ezekre a termékekre a garancia a személyes megbeszélést követően kerül egyeztetésre.

Rendeltetésszerű használat esetén ezek a szerelvények nem hibásodnak meg.
Amennyiben egy konyhabútor vagy beépített szekrény valamely szerelvénye mégis meghibásodna, a bejelentést és kárfelmérést követő lehető legrövidebb időn belül igyekszünk kicserélni vagy javítani azt.

Gyártási sajátosságok!


A konyhabútorok és egyéb beépített bútorok anyagainak élzárása történhet:

  • 2mm-es ABS-el (élműanyag) ez ívelt éleket eredményez;
  • 0,4mm ABS-el (élműanyag), mely szögletes éleket eredményeznek;
  • vagy élfóliával, mely szintén szögletes éleket eredményeznek.

A 18mm-es bútorok 8mm-es, míg a 12mm-es fiókok 6mm-es fa tiplivel kerülnek összefuratolásra!
Minden beépített bútor elemei ragasztással kerülnek összeszerelésre, a hátfalak szegezésével vagy tűzőgéppel.
A szekrényekhez szükséges tükröt, üveget Debrecenben a Lapály utcai üvegesnél vagy a Civis Glass-nál javaslom kiválasztani.

A beszerelések (pl.:konyha) nagyobb zajjal is járhatnak így a munkálatokat társasházakban munkaidőben javaslom elvégezni (H-P 8:00-16:00 óra között).
Tekintettel a többi lakóra, célszerű a munkálatok elkezdése előtt pár nappal tájékoztatni őket.