Menü Bezárás

Deák Szabolcs

Deák Szabolcs vagyok, asztalos, bútorasztalos egyéni vállalkozó, a Deák Bútor alapítója. 1996-ban végeztem a debreceni Povolny Ferenc Szakképző iskolában épületasztalos szakon. A katonaság után 1997-től egy bútorasztalos vállalkozónál dolgoztam 3 évet, ahol nagy szakmai tapasztalatra tettem szert, kitanultam a szakma minden fortélyát, ami egy konyha-, beépített szekrény és más egyéb bútorok tervezéséhez, elkészítéséhez szükséges.

Azonban az élet más pálya felé sodort, de pár év kihagyás után 2008-ban asztalos egyéni vállalkozóként kezdtem el dolgozni. Sajnos ahogy sokan másokat, a gazdasági válság engem is negatívan érintett. Mivel 2012 második felében már alig volt megrendelésem, kénytelen voltam visszaadni a vállalkozásomat.
A válság után egyre többen kerestek meg azzal, hogy szükség lenne a megbízható minőségű munkámra, szakmai tapasztalatomra. A sok felkérés és bizalom jó érzéssel töltött el. Az asztalos szakma szeretete a kihagyott évek alatt is megmaradt, s végül 2019. novemberében úgy döntöttem, hogy nem várok tovább, újra belevágok egyéni vállalkozásomba. Habár az újrakezdés, új kihívásokat állított elém, hamar elsajátítottam a kimaradt évek legújabb szakmai változását, az új trendeket. A bútoraimhoz az alapanyagokat a legtöbb esetben a Falco Depo Udvar biztosítja. Szakmai kapcsolatunk több mint két évtizede tart.

Biztosíthatom minden jelenlegi és jövendő megrendelőimet, hogy bútorait úgy készítem el, mintha saját részemre, családomnak készíteném. Őszinte, korrekt és megbízható embernek vagyok, számomra a legfontosabb, hogy amit készítek az gazdaságos és örök darab legyen. De mindennél fontosabb a megrendelő elégedettsége.

Köszönöm, hogy megtisztelt azzal, hogy elolvasta!

Deák Szabolcs egyéni vállalkozó